Produser din egen strøm

Skjåk Energi AS leverer komplette, driftssikre og lønnsomme solcelleanlegg for private, landbruk, næring og industri. Vi skreddersyr et produkt som er det mest økonomiske for deg, og beregner energiproduksjonen din nøyaktig, slik at du kan produsere din egen miljøvennlige og billige strøm i mange år.

solscelle.png

Solcelleanlegg for landbruk er gjerne svært lønnsomme. Det er tilgang til store takflater som gjør sitt til at landbruksnæringen har spesielt mye å tjene på å investere i solcellepanel.

HVORFOR SOLCELLEANLEGG PÅ GÅRDEN?

Har du et fjøstak? Da er det store muligheter for at du har mye å vinne på å investere i et solcelleanlegg: Du kan redusere strømutgiftene på gården kraftig ved å montere et solcelleanlegg med god kvalitet Du øker verdien på gården din Du bidrar til en bærekraftig utvikling og et bedre miljø En investering for fremtiden

VI SKREDDERSYR alltid løsning for akkurat ditt næringsbygg og ditt behov, slik at du skal få et lønnsomt solcelleanlegg som har god effektivitet i minst 25 år.

VI HJELPER DEG med hele prosessen. Alt fra planlegging, installasjon, igangsettelse og ikke minst det praktiske i forhold til den nettleverandøren du har.

MED OSS PÅ LAGET slipper du å bruke tid og krefter på planlegging og montering av solcelleløsningen. Vi gjør jobben raskt og effektivt for deg, slik at du kan konsentrere deg om det du er best på: gårdsdriften.

Vanlige spørsmål

Det vil vi svært gjerne hjelpe deg å finne ut av. Vi gjør en rask analyse av dine bygninger. Er potensiale til stede så gjør vi en energiberegning av anlegget ditt ut i fra ditt strømbehov. Ut ifra dette kan du gjøre deg opp et standpunkt.

Du produserer din egen kortreiste strøm, som gir deg reduserte kraftkostnader. Solenergi er miljøvennlig og er en energieffektiv løsning, noe som også er en viktig investering for fremtiden.

Innovasjon Norge har fra 2020 åpnet opp for å støtte investering i solcelleanlegg til gitte kriterier.

Ja, solcelleanlegg prosjektert av oss er lønnsomme. Dette fordi vi prosjekterer solcelleanlegg for ditt behov. Dette betyr at du bruker mesteparten av all strømmen du produserer selv.

Vi prosjekterer riktig. Det betyr at vi tilbyr individuelt beregnede solcelleanlegg, tilpasset akkurat dine behov. Slik leverer vi det mest lønnsomme solcelleanlegget til deg.

På de aller fleste tak, men ikke alle er like godt egnet. Dette kartlegger vi for deg når vi gjør analyse av bygningene dine.

I Norge så har vi mye kaldt vær, dette gjør solcellepanelene mer effektive. 90% av produksjonen fra solceller skjer mellom februar og november, fordi solen står for lavt om vinteren til å produsere strøm.

Det henger mye sammen med det foregående spørsmålet. I perioden det ligger snø på taket produserer anlegget minimalt. Siden solen står lavt fra november til februar til å produsere særlig mye strøm, vinner du uansett ikke mye på å fjerne snø.

Våre invertere og solcellepaneler er av høy kvalitet og er vedlikeholdsfrie i sin levealder. Garantien på invertere er på minimum 10 år og solcellepanelene er på 25 år.

Som produsent av egen strøm må du ha en plusskundeavtale med din nettleverandør. Det betyr at i perioder du ikke bruker all strømmen selv, selger du overskuddsstrømmen til din strømleverandør.